#

Ситуація на Чорнобильській атомній електростанції доволі невтішна, - Подоляк

10.03.2022 11:20
Ситуація на Чорнобильській атомній електростанції доволі невтішна, - Подоляк
Фото з мережі Інтернет

Нині ситуація на Чорнобильській атомній електростанції, яку захопили орки путіна, загалом небезпечна, адже там припинено стабільне енергопостачання об'єктів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Главком", це зауважив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Подоляк сказав:

Це загроза для усієї Європи. І, звісно, для самої росії.... МАГАТЕ перестало отримувати обов'язкові дані з моніторингової системи безпеки. Тобто якщо раніше у світової спільноти під рукою завжди була картинка того, що відбувається на ЧАЕС, то зараз ніхто не розуміє, що там зараз. І якщо це так, значить, світ має набагато сильніше тиснути на росію, щоби буквально видавити окупантів з України. Чим довше російські війська перебувають на території нашої країни, тим більше ці люди із середньовіччя створять проблем для всіх у Європі та для себе.

Нагадаємо, що 9 березня Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав міжнародну спільноту вимагати від росії та її бойовиків припинити вогонь на Чорнобильській АЕС та пропустити туди ремонтні бригади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook