#

Скандал у Кагарлику: що відомо про зґвалтовану дівчину

27.05.2020 09:58
Скандал у Кагарлику: що відомо про зґвалтовану дівчину
Фото з мережі Інтернет

Односельчанка потерпілої повідомила, що дівчина безробітна, оскільки виховує 4-річну дитину із вадами здоров’я

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ТСН". 

Нагадаємо, що 24 травня до Кагарлицької ЦРЛ прийшла 26-річна мешканка села Стави Кагарлицького району, яка заявила, що її побили та зґвалтували двоє співробітників місцевої поліції. Відомо, що до відділка дівчину виклали як свідка у справі пограбування магазину в рідному селі потерпілої.

Звати Неля, у селі її добре знають, оскільки вона виховує 4-річну дитину з інвалідністю, на лікування якої люди збирали кошти. Сільській голова також допомагав. Ніде вона не працює, бо доглядає дитину. Наразі Неля вже не у лікарні, а, як говорять люди, поїхала до Києва у поліцію давати свідчення, - повідомила односельчанка дівчини.

Матір постраждалої повідомила, що вона разом з донькою їде надавати свідчення у справі.

Наразі експравоохоронці Микола Кузів та Сергій Сулима, які побили та зґвалтували Нелю, перебувають в слідчому ізоляторі. Зараз чоловіки очікують на рішення суду. За попередньою інформацією їм загрожує жорстке покарання на тривалий термін. Ба більше, пресофіцер Державного бюро розслідувань Максим Білоусенко заявив, що до зґвалтування молодої кагарличанки можуть бути причетні й інші співробітники відділку.

Попередні дані розслідування свідчать про те, що оперуповноважений у ніч проти 24 травня викликав до відділення поліції міста Кагарлик дівчину як свідка - вдягав протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу. Крім цього, правоохоронці застосували фізичну силу до чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення поліції. Погрожуючи потерпілому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз та стріляли із пістолета табельної зброї над головою. У результаті вказаних дій потерпілий отримав переломи ребер та носа.

Читати "Моя Київщина" у Telegram