#

Скандальний бучанський провайдер "Бест" послав клієнтку на х…

02.08.2018 05:36
Скандальний бучанський провайдер "Бест" послав клієнтку на х…

Представники місцевого інтернет-провайдера нецензурно висловились до своєї клієнтки, пославши її на…три букви. Причиною цього стало невдоволення користувачки сервісом компанії

Повідомляє «Моя Київщина» із посиланням на «Правду Ірпеня».

Крім цього, користувачі місцевого інтернет-провайдера “Бест” відмовляються від надання послуг компанією через некомпетентність і хамство зі сторони працівників “Бесту” та затримку у наданні послуг.

Користувачів відверто дратує те, що на виклик приїжджають непідготовлені спеціалісти, більше схожі на алкоголіків, дані про проблему ніде не фіксують і годують “завтраками”. Саме тому жителі Приірпіння радять обирати інший інтернет-провайдер.

Нагадаємо, що скандальний бучанський інтернет-монополіст "Бест" втрачає клієнтів через власне хамство.

Як відомо, це не перші звинувачення з боку клієнтів компанії. Так, нещодавно користувачі компанії “Бест” звинуватили інтернет-провайдера у незаконному використанні персональних даних.Це стосується повідомлень, які були надіслані від імені провайдера до користувачів щодо організації страйку. Клієнти компанії зазначають, що таким чином компанія використовує особисті дані для власних некомерційних цілей.

Крім цього, керівництво інтернет-провайдера “Бест” виділяється “колгоспним” стилем спілкування з користувачами. Так, нещодавно, Олексій Зіневич побажав клієнтам своєї компанії захворіти на рак. Це викликало шок у відомого українського блогера та телеведучого Володимира Петрова, який живе в Бучі та змушений користуватися послугами інтернет-монополіста. Володимир Петров поведінку керівника “Беста” охарактеризував як “колхозная глупость”.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: