#

Скандальний депутат з Бучі на Новий рік придбав собі за безцінь Lexus

04.01.2019 08:02
Скандальний депутат з Бучі на Новий рік придбав собі за безцінь Lexus

Депутат Бучанської міської ради Олександр Таможній, який є головою фракції Партії захисників Вітчизни напередодні новорічних свят придбав  Lexus LS 460 2007 року випуску

Як повідомляє «Моя Київщина» з посиланням на зміни до декларації депутата, там вказана ціна авто – 210000  гривень, що в доларовому еквіваленті становить 7500$. Примітно, що на ринку ціна такого автомобіля стартує від 13 тисяч доларів, що може свідчити про ухиляння депутатом від сплати податків.

Нагадаємо, у 2018 році депутат відзначився в низці корупційних скандалів. Так, в червні Олександра Таможнього звинуватили в отриманні хабара за позитивне голосування, яке стосувалось  продовження договору оренди одному із забудовників.

Восени 2018 він разом зі своєю фракцією Партії захисників Вітчизни голосував за виділення землі на підставних осіб, в тому числі й за виділення ділянок для людей забудовника, власника інтернет-провайдера «Бест» Олексія Зіневича. Після оприлюднення земельних махінацій депутатів Бучі в ЗМІ, Олександр Таможній заявив, що його "ввели в оману".

Показово, що інформаційні ресурси, що знаходяться під контролем Володимира Карплюка, активно підтримували Таможнього. У день прийняття генплану в Ірпені саме Таможній організовав повалення паркану в помісті Олексія Зіневича та пікетування Бучанської міської ради, вочевидь, з метою відволікання уваги від громадського протесту в Ірпені. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: