#

Скандальний забудовник з Приірпіння отримав нагороду "Вибір року-2018" (ФОТО)

11.12.2018 16:22
Скандальний забудовник з Приірпіння отримав нагороду "Вибір року-2018" (ФОТО)
Антон Мирончук

Кращою девелоперською компанією Київської області у 2018 році визнали скандальну компанію з Приірпіння "Орлан-Івест Групп" Антона Мирончука

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Уніан", 8 грудня у Києві відбулася вісімнадцята церемонія вручення нагород "Вибір року-2018".

У рамках заходу було оголошено список товарів та послуг №1 в Україні. Одним із переможців стала компанія-забудовник "Орлан-Інвест груп", яка отримала першість у номінації "Девелоперська компанія року в Київській області".

Щороку лідерів фестивалю-конкурсу "Вибір року" визначають на основі вподобань споживачів, згідно з результатами всеукраїнського маркетингового дослідження, рішенням експертів, представників рекламного ринку та голосуванням поважного журі.

"Для нас нагорода "Вибір року" - це не просто висока відзнака, це визнання, символ довіри та доказ професіоналізму всієї нашої команди, що віддано та злагоджено працює над кожним проектом компанії. Така важлива і бажана перемога у даній номінації говорить про те, що ми рухаємось у вірному напрямку. Для нас честь бути першими серед кращих компаній-забудовників", - прокоментував директор компанії "Орлан-Інвест груп" Антон Мирончук.

Нагадаємо, що власник будівельної компанії "Орлан-Інвест Групп" Антон Мирончук, який є одним з найбільших забудовників Києво-Святошинського району, зайняв 38-місце у рейтингу найвпливовіших людей Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: