#

Скандально відомого у Білій Церкві власника маршруток включать до мажоритарного списку "Слуги народу", - ЗМІ

30.05.2019 08:55
Скандально відомого у Білій Церкві власника маршруток включать до мажоритарного списку "Слуги народу", - ЗМІ
Юрій Нестерчук

За інформацією журналістів, скандальний власник "ТрансСіті" Юрій Нестерчук, який має декілька маршрутів у Білій Церкві, може піти на вибори від партії Зеленського

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Інформатор", зараз формальним керівником штабу партії "Слуга народу" в Київській області є Ольга Коваль.

Але за інформацією ЗМІ, фактично усіма процесами керує її батько – Володимир Коваль. Його активність уже не можна приховати: саме він веде перемовини із мажоритарними кандидатами й готує списки цих кандидатів на затвердження з’їздом партії Зеленського, який має відбутися на початку червня.

"Саме той Коваль, який працював керівником головного управління Київської обласної адміністрації і був вигнаний звідти. Причина – вимагання і отримання хабара у розмірі 25 тисяч доларів. Кримінальну справу тоді, традиційно, спробували «зам’яти». Однак, через великий резонанс цього зробити не вдалося. Тому вину на себе узяв керівник фонду комунального майна, напряму підпорядкований Ковалю. Сам Коваль відбувся звільненням", – розповідає видання.

Зазначено, що Коваль почав активну роботу щодо лобіювання своїх людей на мажоритарні округи в Київській області. Зокрема, місце мажоритарника від партії Зеленського у Білій Церкві отримає Юрій Нестерчук, відомий в Білій Церкві тим, що монополізував усі пасажирські перевезення.

Як повідомляється, ще одним кандидатом на депутатський мандат є така собі Скороход Ганна. Її сватають на один з округів по Київській області, а її протеже, окрім Коваля, є екс-депутат від Партії регіонів – Віктор Тимошенко, близька людина до Віктора Піскуна. Її документи уже знаходяться на розгляді в штабі "Слуги народу".

Нагадаємо, радник Президента Володимира Зеленського та екс-спікер його передвиборчого штабу Дмитро Разумков очолить партію "Слуга народу" на виборах до Верховної Ради.

Нагадаємо, що 21 травня Володимир Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: