#

Скандальновідомого Тітушко запроторять до в'язниці

13.10.2020 19:30
Скандальновідомого Тітушко запроторять до в'язниці
Вадим Тітушко

Сьогодні, 13 жовтня, правоохоронні органи завершили досудове розслідування стосовно Вадима Тітушка, який у 2018 році разом зі спільниками побив та пограбував мешканця села Броварського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "HB".

Варто зауважити, що передусім Вадим Тітушко став широко відомим через напади на опозиційних активістів у Києві у травні 2013 року. Саме від його прізвища пішла назва організованих груп, які негласно використовуються для різних силових провокацій (тітушки).

За словами заступника директора департаменту комунікації МВС Ярослава Тракало, Тітушко закидають ч. 3 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 289 (викрадення) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у серпні 2018 році Тітушко було оголошено у розшук за підозрою у розбійному нападі. За даними слідства, він разом зі ще трьома озброєними спільниками проникли до приватного будинку у селі Рожни Київської області, зв’язали його власників і викрали гроші, після чого зникли з місця злочину на автомобілі господаря.

Наразі чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 14 серпня Вадима Тітушка, якого декілька днів у соціальних мережах вітали з призначенням на посаду віцепрезидента Української федерації MMA у Київській області, відправили під домашній арешт за розбій та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: