#

Школярі Яготинської ОТГ можуть долучитися до благодійної акції "Таблеточки"

09.09.2021 15:10
Школярі Яготинської ОТГ можуть долучитися до благодійної акції "Таблеточки"
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що протягом вересня школярі Яготинської громади можуть долучитися до благодійної акції  "Таблеточки" та таким чином допомогти  онкохворим дітям

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Яготинської міської ради.

У дописі розповідається, що протягом вересня школярі Яготинської громади зможуть принести до школи монети номіналом 25 копійок, які вийшли з обігу, та долучитися до благодійної акції в допомогу онкохворим дітям всієї країни.

Зібрані монети будуть передані в банки партнери акції та переведені в кошти, які вже і відправляться до лікарень України на допомогу дітям.

Міський голова Наталія Дзюба зауважує:

Шановні мешканці громади! Монети номіналом 25 копійок перестали бути платіжним засобом із 01 жовтня 2020 року. Ними вже майже рік неможливо розрахуватися в торговельній мережі. Вони можуть роками лежати по скарбничках, кишенях та на полицях, а можуть уже зараз рятувати життя дітям. Давайте разом зберемо ці монети на лікування онкохворих дітей. Важливо об’єднаєднати наші зусилля заради майбутнього маленьких українців. Долучайтеся до доброї справи та даруйте життя. Важлива кожна монетка.

Банками-партнерами акції стали "Ощадбанк", "Райффайзен банк", ПУМБ, ОТП банк, МТБ банк та "Індустріалбанк".

Нагадаємо, що поліцейські оперативно спіймали злочинців, які вкрали в яготинця телефон.

Читати "Моя Київщина" у Facebook