#

Місто Славутич стало учасником мовного проєкту "Єдині"

15.09.2022 16:55
Місто Славутич стало учасником мовного проєкту "Єдині"
Афіша

Славутицька міська територіальна громада підписала меморандум з ГО Ініціатива "Навчайся українською" – проєктом "Єдині" й долучилася до цього мовного курсу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

Курс "Єдині", що триватиме 28 днів, створений задля підтримки людей у переході на українську мову. Протягом навчання учасники щодня будуть отримувати завдання та навчальні матеріали, що допоможуть подолати мовний бар’єр, візьмуть участь у вебінарах та розмовних клубах у своєму місті.

У повідомленні зауважують:

Організатори ініціативи "Навчай українською" – представники різних громадських організацій, які об’єдналися з метою популяризації української мови. Мета – допомогти 1 мільйону людей перейти на українську до кінця 2024 року.

Цей проєкт реалізується за підтримки Уповноваженого із захисту української мови. Його амбасадорами виступили: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Павло Вишебаба, Ірена Карпа, Світлана Ройз, Євген Клопотенко, Жан Беленюк, Юлія Янчар, Анна Трінчер, Аліна Шаманська, Настя Зухвала.

Нагадаємо, що у Славутичі в міському центрі соціальних служб розпочинає роботу пункт допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Читати "Моя Київщина" у Telegram