#

Слідчі завершили розслідування обставин смертельної ДТП поблизу Сквири

27.11.2018 14:26
Слідчі завершили розслідування обставин смертельної ДТП поблизу Сквири
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 27 листопада, у поліції повідомили про завершення розслідування смертельної ДТП, яка сталася поблизу села Селезенівка Сквирського району, де п’яний водій автомобіля Mercedes Benz виїхав на зустрічну смугу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Таку ухвалу за клопотанням працівника слідчого управління поліції Київщини та погодженням прокуратури області виніс суд 35-річному жителю міста Сквири.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у березні цього року на автодорозі Сквира – Кривошинці,  поблизу села Селезенівка, близько 1-ї години ночі.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Житель Сквири, керуючи автомобілем  Mercedes Benz не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення за автівкою Volkswagen.

Від отриманих травм на місці аварії загинула 24-річна пасажирка Mercedes. Водій цього авто та ще одна дівчина-пасажир отримали різні тілесні ушкодження. Керманич та троє пасажирів другого автомобіля отримали травми різного ступеню тяжкості.

Встановлено, що на момент скоєння дорожньо-транспортної вміст алкоголю в крові водія Mercedes становив 5,83 проміле.

За фактом ДТП було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування, яке тривало майже 8 місяців, проведені всі слідчі дії: призначені та проведені необхідні експертизи, опитані учасники ДТП, свідки.  Вже за кілька днів обвинувальний акт стосовно 35-річного сквирчанина буде скеровано до суду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: