#

Слуга народу Дубінський піде по округу Кононенка проти "любого друзя" Порошенка

09.06.2019 15:57
Слуга народу Дубінський піде по округу Кононенка проти "любого друзя" Порошенка
Олександр Дубінський

Партія "Слуга народу" лідером якої є Дмитро Розумков, висуне 199 кандидатів у народні депутати за одномандатними округами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Главком".

Партія "Слуга народу" на з'їзді представила перших десять кандидатів на мажоритарних округах. Зокрема, із 31 округу (Кривий Ріг, Дніпропетровська область) буде балотуватися Юрій Корявченков ("Юзік"), по 25 округу (Дніпро) – блогер Максим Бужанський, по 94 округу в Київській області журналіст Олександр Дубинський.

По 201 округу в Києві буде балотуватися лікар-анестезіолог Максим Перебийніс, і по 218 округу (Київ) Дмитро Гурін.

Всього партія "Слуга народу" висуне 199 кандидатів у народні депутати за одномандатними округами. Але за словами голів партії Дмитра Разумкова, робота над списком по мажоритарці ще триває.

Також нагадаємо, що за інформацією журналістів, скандальний власник "ТрансСіті" Юрій Нестерчук, який має декілька маршрутів у Білій Церкві, може піти на вибори від партії Зеленського.

"Коли ми почали глибоко вивчати представлені матеріали, то з'ясувалося, що незважаючи на всю відкритість нашої партії, нам спробували представити кандидатами по округах тих, хто не відповідають нашим принципам і підходам", - сказав Розумков.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: