#

"Слуга" передав Переяславському університету сучасну техніку

15.12.2022 14:30
"Слуга" передав Переяславському університету сучасну техніку
Фото з місця подій

 Нардеп від партії "Слуга народу" передав університету Григорія Сковороди в Переяславі 5 ноутбуків, а також портативний дефібрилятор для надання екстренної допомоги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

У переяславському університеті відбулася лекція на тему цифрової гігієни, цифрових навичок, ідентичності та ідентифікації. Її для викладачів та студентів провів народний депутат, голова правління Інтернет асоціації України, експерт з питань кібербезпеки, телекомунікацій, ІТ-технологій та інформаційної безпеки Олександр Федієнко.

Депутат передав вишу п’ять ноутбуків та портативний дефібрилятор для надання екстренної допомоги медичною сестрою університету. Надалі дефібрилятор використовуватимуть і для навчання наданню долікарської медичної допомоги на кафедрі медико-біологічних дисциплін і валеології та Навчально-методичної лабораторії діагностики здоров’я та профілактики захворювань.

Довідково. Донедавна Олександр Федієнко був заступником голови Комітету цифрової трансформації, а тому як ніхто інший має важливий досвід у цьому плані й допоміг нам з обладнанням. Принагідно ще зійшлися на ідеї зустрічі із студентами та викладачами, зокрема освітньої програми Професійна освіта (Цифрові технології) щодо досвіду практичної діяльності нашого гостя в сфері ІТ-технологій і кібербезпеки.

Нагадаємо, що прокуратура через суд скасувала правочин щодо незаконної купівлі історико-етнографічним заповідником "Переяслав" об’єкта нерухомості за 20 млн грн бюджетних коштів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram