#

"Слуги" представили "старого" кандидата на пост мера Броварів (ФОТО)

25.07.2020 12:33
"Слуги" представили "старого" кандидата на пост мера Броварів (ФОТО)
Дмитро Ратніков

Учора, 24 липня, у броварському сквері "Юність" представництво партії "Слуга народу" на Київщині провело зустріч із місцевими мешканцями, на якій представило громаді свого кандидата на пост мера міста й запропонувало роботу в штабі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина". 

Зустріч із мешканцями Броварської ОТГ, яка відбулася о 13:00 в сквері, охороняла поліція, ймовірно для уникнення провокацій.

За попередньою інформацією на зустрічі були присутні понад 150 людей. Керівник штабу Владислав Ковалевський запропонував усім охочим працювати у штабі волонтером або отримати роботу як кандидат до Броварської ОТГ.

Зауважимо, що свої пропозиції можна подати через сайт партії "Слуга Народу", або надати заповнену анкету до штабу Броварської ОТГ.

Окрім цього, під час зустрічі відбувся також праймеріз Дмитра Ратнікова на посаду голови Броварської ОТГ. За словами активіста Валерія Купрія, кандидатів до Броварської ОТГ штаб "Слуги народу" мав представити раніше, однак цього не відбулося.

Швидше за все це пов’язано з тим, що на зустріч не з’явився Голова Київської обласної  організації партії Олександр Дубінський, - каже активіст.

Пізніше стало відомо, що Дубінський не приїхав на зустріч, бо його терміново викликали "до президента".

Зауважимо, що про Дмитра Ратнікова часто говорили у ЗМІ в 2002 – 2011 роках, коли він проводив на Броварщині свою громадсько-політичну діяльність. У 2006 році він балотувався на посаду міського голови Броварів, але програв Віктору Антоненку.

У 2010 році Дмитро Ратніков зробив другу спробу стати мером Броварів та був висунутий броварською міською організацією "Європейської партії України", але в реєстрації йому було відмовлено. У 2011 році Дмитра Ратнікова обрали депутатом Київської обласної ради від "Європейської партії України".

У парламентських виборах у 2012 році на №97 окрузі Ратніков посів 4 місце, отримавши 12% голосів виборців. У березні 2013 року Міністерство закордонних справ України призначило Дмитра Ратнікова радником-посланником із економічних питань Посольства України в Російській Федерації.

Буквально відразу тодішній Президент України Віктор Янукович призначив пана Ратнікова Повноважним представником України в Комісії з економічних питань при Економічній раді Співдружності Незалежних Держав, цю посаду Дмитро Ратніков займав до 2015 року.

Зауважимо, що згідно з даними аналітичної системи "Юконтрол", пан Ратніков  – засновник та керівник товариств "Окстрів’єра Любича" та "Обнова".  

Я повертаюся у політику. Ми маємо зробити життя нашої громади кращим та комфортнішим!, - каже Дмитро Ратніков з приводу своєї третьої спроби стати мером Броварів.

До того ж на зустрічі із громадою Броварської ОТГ було висвітлено такі основні питання:

  • забезпечення міста достатньою кількістю садочків, адже Бровари молоде місто, що має недостатню кількість закладів дошкільної освіти;
  • проблема незадовільного стану колекторно-очисної системи, яка може призвести до глобальної екокатастрофи міста;
  • проблема інфраструктури та транспортного сполучення, що виникла в результаті стрімкого і хаотичного будівництва та збільшення транспортного трафіку.

Нагадаємо, що міністр охорони здоров’я України Максим Степанов проінспектував Броварську багатопрофільну клінічну лікарню та навіть виїжджав на виклики разом з екстреною допомогою.

Читати "Моя Київщина" у Telegram