#

Спеціалісти кінологічного центру поліції Київщини проведуть огляд чотирилапих

06.11.2022 11:30
Спеціалісти кінологічного центру поліції Київщини проведуть огляд чотирилапих
Фото з місця подій

Із 5 до 28 листопада відомчі спеціалісти ветеринарної медицини поліції Київщини проводитимуть огляд чотирилапих 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Під час повномасштабного вторгнення армії російської федерації чимало тварин залишилися без своїх господарів та потрібного догляду, не всі власники домашніх улюбленців мають змогу відвідувати спеціалізовані ветеринарні заклади. Для того, аби допомогти Ірпінській та Бучанській громаді запобігти хворобам, подбати про долю безпритульних тварин, Кінологічний центр поліції Київщини пропонує свою допомогу.

Із  5 до 28 листопада 2022, кожного понеділка та четверга, відомчі спеціалісти ветеринарної медицини поліції Київщини проводитимуть огляд, вакцинацію від сказу та надаватимуть потрібну допомогу  на території кінологічного центру за адресою: місто Ірпінь, вулиця Соборна, 1А.  

Світовою практикою та досвідом зоозахисних організацій стерилізацію визначено як один із способів гуманного контролю за популяцією безпритульних тварин, профілактики захворювань та забезпечення безпеки дітей від можливого нападу бродячих собак.

Кінологічний центр поліції Київської області надає можливість безоплатної стерилізації собак та котів для  волонтерських організацій, які опікуються безпритульними тваринами Бучанської та Ірпінської громад.

Прийом пацієнтів здійснюватиметься за попереднім записом, зателефонувавши за номером телефону 093-938-6065 - Кирило.

Нагадаємо, що корейська логістична компанія ECOVICE LOGISTICS UKRAINE доставила на Київщину гуманітарний вантаж, у який входить 20 тисяч матраців компанії "Zinus".

Читати "Моя Київщина" у Facebook