#

Спортсмен із Бучі здобув перемогу на всеукраїнському турнірі з пауерліфтингу (ВІДЕО)

14.12.2020 10:00
Спортсмен із Бучі здобув перемогу на всеукраїнському турнірі з пауерліфтингу (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 12 грудня, у Миколаєві відбувся всеукраїнський турнір із пауерліфтингу "Залізна Нація -6" – бучанець Михайло Юрченко здобув абсолютну перемогу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook.

Михайло Юрченко потягнув 280 кг при власній вазі 79 кг і став першим в абсолютному заліку серед чоловіків по становій тязі в аматорському дивізіоні.

Понад 100 спортсменів з Миколаєва, Херсона, Києва та Київської області, Львова, Харкова, Одеси, Дніпра, Маріуполя та інших міст України боролися за перемогу.

Турнір об’єднує спортсменів різних вікових груп: наймолодшому учаснику 13 років, а найстаршому – 55. Також постійними учасниками турніру є учасники АТО, чинні військовослужбовці ЗСУ та працівники правоохоронних органів.

Нагадаємо, що 12 грудня у місті Буча відбулася презентація території пріоритетного розвитку, концепції розвитку вантажного хабу ДП "Антонов" та підписання угоди про співпрацю між Бучанською міською радою та державним авіапідприємством.


Читати "Моя Київщина" у Telegram