#

Спортсмени Київщини вибороли дев’ять нагород на змаганнях з тайського боксу

29.07.2020 13:10
Спортсмени Київщини вибороли дев’ять нагород на змаганнях з тайського боксу
Фото з місця події

У період з 22 по 26 липня у місті Одеса відбувся чемпіонат України з тайського боксу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації

Попри усі перешкоди, що були пов’язані з карантином, боксери продемонстрували високий рівень підготовки і неабияку жагу до перемог. Конкуренція була дійсно високою, адже першість зібрала 322 учасника з 18 областей України. І перемога у такій боротьбі дійсно варта аплодисментів.

На змаганнях досить впевнено виглядали підопічні Олександра Голіченка (клуб “Сіам”). Спочатку Руслан Більський завершив свою переможну ходу ще однією достроковою перемогою у фіналі і цілком заслужено виборов золото першості. 

Не менш впевнено виглядала ще одна вихованка Олександра Альбіна Бондаренко (38 кг). Дівчина з вражаючою легкістю пройшла крізь відбіркові поєдинки, а у фіналі здолала опір донеччанки Ксенії Хижняк (ОБЛДЮСШ).

Відзначимо  й золото Михайла Григорова (67 кг), який здобув його у нелегкому протистоянні з спортсменом з Дніпра Павла Лук’яновим (клуб “Дух Чемпіона”).

Також перші місця здобули Олексій Банар (81 кг) та Роман Гора (14–15 років, 42 кг).

Срібними призерами чемпіонату стали Марк Голіченко з клубу “Сіам” (52 кг) та Дмитро Коляда з клубу “Атлет” (17+років, +91 кг)

Бронзові нагороди здобули Єгор Фролов (10-11 років, 36 кг) та Ярослава Обручкова (14-15 років, 51 кг), обоє молоді спортсмени - вихованці Дениса Вольського з клубу “Атлет”.

Як я вже і зазначав, з одного боку спортсмени перебували у важкому становищі, адже у зв’язку з карантином їхня підготовка була далекою від ідеальної. З іншого боку, всі учасники були в рівних умовах, тому нам було дійсно цікаво, хто, попри всі перешкоди, зможе стати чемпіоном. Гадаю, що цей чемпіонат довів нам, що у українських боксерів є неабиякий бійцівський характер і, як наслідок, ми побачили величезну кількість видовищних боїв не лише на фінальному етапі, а й у відбіркових протистояннях. Щодо виступів спортсменів нашої федерації, можу сказати, що всі вони виступили достойно. Були навіть приємні несподіванки, зокрема порадував Дмитро Коляда, який попри дуже високу конкуренцію у своїй ваговій категорії зумів дістатися фіналу. Хотів би подякувати всім спортсменам та їх тренерам за виконану роботу і продовжувати у тому ж темпі й надалі, - тренер збірної Київської області серед дорослих Ярослав Дякін.

Нагадаємо, що 25 липня у Білій Церкві відбувся традиційний велопробіг "ВелоБеЦик-2020", який організували ГО "Об’єднання регіонального розвитку" та місцевий активіст Ігор Коча.

Читати "Моя Київщина" у Telegram