#

Спортсмени з Київщини вибороли 8 медалей на Чемпіонаті України з боксу

25.10.2018 06:36
Спортсмени з Київщини вибороли 8 медалей на Чемпіонаті України з боксу

З 15 по 21 жовтня СК "Металург" у Покровську (Донецька область) приймав перехідний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2005-2006 років народження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на офіційну сторінку "Київської державної адміністрації".

Команда Київщини виборола 8 медалей, з них 3 золота, 1 срібло та 4 бронзові нагороди.

Переможцями стали ірпінці Альберт Скакунов (тренер – Кудінов О. Б.) та Єгор Ткачук (тренер Кудінов О. Б.), і броварчанин Кирило Ковальов (тренери – Шевкопляс В., Цвітнєнко І.).

Срібло виборов Єфрем Кудрін зі Славутича (тренер – Глущенко І.).

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

І бронзові медалі отримали Олексій Ковальов (Васильків, тренер – Савчук С.), Дмитро Яковенко (Броварський район – тренер Тюрін С.), Роман Акобян (Києво-Святошинський район, тренер Моісєєв С.) та Олександр Мателюк (Ірпінь, тренер Кудінов О.).

"Вітаємо усіх переможців та призерів чемпіонату України, тренерів, батьків, функціонерів та усіх тих, хто приклав зусиль для завоювання медалей. Тиждень активного відпочинку і знову ж до залу. Це тільки початок, попереду найцікавіше. Тому вперед до омріяних мрій!", – поздоровляє учасників Київська обласна федерація боксу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: