#

Стала відома трійка лідерів з-поміж районів Київщини зі сплати податку на прибуток

26.11.2018 18:20
Стала відома трійка лідерів з-поміж районів Київщини зі сплати податку на прибуток
Фото з мережі Інтернет

Від початку року до зведеного бюджету країни від жителів столичного регіону надійшло майже 2 мільярди гривень податку на прибуток

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДФС Київської області.

Як підкреслив начальник ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін, цей показник на 39%, або 600 млн грн, перевищує надходження з цього виду податку у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Так, лідируючу позицію зі сплати податку на прибуток наразі обіймає Києво-Святошинське управління ГУ ДФС у Київській області. На другому за обсягами платежів до бюджету місці – Бориспільске управління із сумою сплати у 165 млн грн. Завершує трійку лідерів Білоцерківське управління із перерахованою сумою у 158 мільйонів гривень податку на прибуток.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Законослухняний та добросовісний бізнес відчуває підвищення якісного рівня податкових сервісів, створення комфортних умов, відкритість та прозорість фіскальної служби і йде назустріч у напрямку налагодження співпраці. Більше того, удосконалення сервісного обслуговування та налагодження дійсно партнерських відносин із бізнес-середовищем і надалі залишаються одним із ключових напрямків роботи ГУ ДФС у Київській області", - повідомляє Олексій Кавилін.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: