#

Стали відомі особисті дані російських військових, які вчиняли звірства у Бучі

20.07.2022 12:45
Стали відомі особисті дані російських військових, які вчиняли звірства у Бучі
Фото з мережі Інтернет

На адресу Центру національного спротиву був надісланий цілий масив даних про військовослужбовців 83 окремої десантно-штурмової бригади, які в лютому наступали на Київ та "засвітилися" у Бучі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Центру національного спротиву".

Нині ЦНС має фотографії, паспорти, службові посвідчення, адреси та фото місць проживання, фінансові документи військових, а також членів їхніх сімей.  На даний момент вже завершено перевірку достовірності надісланих даних. І тому Центр спротиву розпочинає став публікувати дані російських військових.

Серед документів є заявки на оформлення службових закордонних паспортів для відправки підрозділів у відрядження до Сирії. Однак зауважується, що при складанні таких заявок кандидат має надати до ФСБ РФ дані не лише про себе, а про своїх рідних, тому ЦНС знає склад родин десантників 83-ої бригади.

У ЦНС розповідають:

Є списки тих, хто вже має закордонні паспорти і скоріш за все вже встиг набратися досвіду знищення цивільного населення в САР.Крім того, є списки контрактників з адресами проживання, або наприклад, список всіх офіцерів частини з посадами та номерами телефонів. Не бракує і документів для службового користування, які по ідеї мали би набагато сильніше охоронятися від несанкціонованого доступу. Крім того, маємо фотографію печатки частини, яку вочевидь використовували для того, щоб нашвидкуруч підробляти службові документи.

Нагадаємо, що армія РФ завдала Бучі дуже багато шкоди, які за оцінкою фахівців становлять понад 5,2 млрд грн.





Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: