#

Стали відомі подробиці трагедії, що сталася на річці Рось у Білій Церкві

15.06.2021 19:05
Стали відомі подробиці трагедії, що сталася на річці Рось у Білій Церкві
Фото з місця події

На даний час працівники поліції та рятувальники Білої Церкви продовжують шукати дівчинку, яка зникла у річці Рось

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Білоцерківське районне управління поліції" у Facebook.

Ми уже повідомляли, що 15 червня в місті Біла Церква в районі Ярмоли сталася трагедія – в річці Рось втопилася дівчинка. Наразі поліцейські та рятувальники Білої Церкви продовжують пошуки дівчинки, яка зникла у воді

У дописі розповідається, що до поліції від неповнолітньої дівчинки надійшло повідомлення про те, що вона, спільно зі своєю 13-річною подругою купались у місцевій водоймі, після чого подруга зникла у воді.

Далі говориться, що на місце події одразу прибули керівництво поліції, слідчо-оперативна група, ювенальні поліцейські Білоцерківського районного управління поліції, працівники Білоцерківської окружної прокуратури, патрульні поліцейські, рятувальники, медики та працівники соціальної служби. З'ясувалось, що компанія дівчат віком від 12 до 14 років відпочивали поблизу річки Рось. Поряд з дорослих нікого не було.

Зазначається, що згодом діти пішли купатися до річки і одна з них, 13-річна дівчинка почала тонути. Дві подруги кинулась їй допомагати та врятували її, але одна з них, також 13-річна дитина пішла під воду.

Врятована дівчинка дісталась до берега. Потім подруги неповнолітньої, що зникла, стали зателефонували до поліції та повідомили про подію. Батьки зниклої дівчинки знаходиться на місці події. Пошуки дитини тривають.

Читати "Моя Київщина" у Telegram