#

Стали відомі скандальні подробиці про отруєння дітей в таборі коханки Януковича

04.07.2018 07:37
Стали відомі скандальні подробиці про отруєння дітей в таборі коханки Януковича

Адміністрація дитячого оздоровчого табору санаторного типу «Славутич» у Переяславі-Хмельницькому півдоби не викликала медиків до хворих дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН".

Зазначається, що симптоми отруєння у дітей з'явились ще напередодні, 2 липня, близько 7-ї ранку. За інформацією ЗМІ, лікарі обласної лікарні о 15 годині за власними каналами дізнались, що у дітей в таборі є проблеми зі здоров'ям, але швидку на територію табору не пустили. І лише надвечір 2 липня на швидку зателефонували з табору і повідомили про дитину у дуже важкому стані. Повідомляється, що восьмирічну дівчинку у комі доправляють до київської лікарні «Охматдит». Решта дітей у задовільному стані. Вони перебувають у ізоляторі на території табору. Частину з них батьки ввечері зможуть забрати додому. Причини отруєння з'ясовують фахівці.

Табір досі працює, там залишаються на відпочинку більше двохсот дітей. В обладміністрації кажуть, що без висновків спеціальної комісії закрити табір не можуть.

За інформацією ЗМІ, власницею табору «Славутич» виявилась коханка екс-президента Віктора Януковича – Любов Полежай. Саме вона в офіційному реєстрі вказана як кінцевий бенефіціар установи.

За фактом масового отруєння дітей у дитячому таборі в Переяслав-Хмельницькому районі прокуратурою Київської області розпочато кримінальне провадження. У таборі, де отруїлося 12 дітей, працює слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в Київській області, проводиться перевірка спеціальною комісією фахівців з Київської обласної державної адміністрації. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: