#

Стало відомо, де на Київщині найвищі тарифи за опалення

26.11.2018 09:48
Стало відомо, де на Київщині найвищі тарифи за опалення
Анатолій Федорук, міський голова Бучі

У Бучі, попри те, що міською радою було оголошено про зниження тарифів, вони суттєво зросли

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Громаду Приірпіння".

20 листопада виконавчий комітет Бучанської міської ради своїм рішенням встановив нові тарифи на опалення з введенням абонплати. Для користувачів послуг без лічильника середня місячна вартість послуг теплопостачання зросте на 16 %, а для користувачів послуг із будинковими лічильниками – на 60 %.

Міський голова вирішив не відстоювати інтереси  громади Бучі та села Гаврилівка і з порушенням  наказу Міністерства затвердив нові тарифи (Наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства 390 від 30.07.2012 року "Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад").

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У громади вкотре ніхто не запитав, і рішення було прийняте кулуарно.

Проаналізувавши тарифи на опалення в інших містах Київської області, стає очевидним, що в Бучі вони є одними з найвищих. Так, власник квартири площею 70м2  в середньому за місяць опалювального періоду, проживаючи в Бучі, заплатить  3220 грн без лічильника, а з будинковим лічильником – 2080 грн.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: