#

Стало відомо про звірства окупантів у Бородянці (ФОТО, ВІДЕО)

06.04.2022 13:10
Стало відомо про звірства окупантів у Бородянці (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця подій

Бородянський селищний голова Георгій Єрко розказав про звірства росіян під час окупації, а українські військові показали жахливі фото зруйнованого містечка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Главком".

Бородянка першою зазнала авіаударів московських нелюдів. ЗСУ звільнили селище, що було окуповане понад місяць, 2 квітня.

Георгій Єрко розповів, що бомби потрапили у дев’ятиповерхівки. Люди, які перебували у підвалах, були похованими заживо. Відкопати їх не було змоги, бо тих, хто намагався розбирати завали, рашисти обстрілювали. Також, виродки не давали провести евакуацію населення із селища.

Голова громади сказав:

У перші дні, коли проходили колони, вони розстрілювали мирних жителів та домівки. Не звертали уваги на те, що по них ніхто не відкривав вогню. Тому що у територіальної оборони нашого селища були тільки автомати. Загинули близько восьми людей.

Наші військові показали фото майже повністю знищеної Бородянки. На світлинах видно, що населений пункт сильно зруйнований. Окупанти обстріляли житлові квартали, багатоповерхівки і приватні будинки. Після обстрілів будинки горіли. На вулицях містечка пагато спалених автівок.

Нагадаємо, що генпрокурор Ірина Венедіктова сказала, що найгірша ситуація з жертвами у Бородянці.







Читати "Моя Київщина" у Facebook