#

Стало відомо, яка компанія будуватиме Київську обхідну дорогу

11.02.2022 09:05
Стало відомо, яка компанія будуватиме Київську обхідну дорогу
Фото з мережі Інтернет

Завершився фінальний етап відбору виконавця для будівництва першої ділянки Київської обхідної дороги, де перемогу здобула американська компанія

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Служба автомобільних доріг у Київській області" у Facebook.

Варто зауважити, що у конкурсному відборі брало участь три компанії:

  • ТОВ "Автомагістраль - Південь";
  • Bechtel Overseas Corporation;
  • ONUR TAAHHUT TASIMACILIK INSAAT TICARET VE SANAYI ANONIM SIRKETI.

Проте за результатами трьох етапів конкурсного відбору, переможцем стала – Bechtel Overseas Corporation із ціновою пропозицією у 5,3 млрд грн.

Дана компанія будуватиме першу 18-кілометрову ділянку обхідної дороги від траси М-07 Київ – Ковель – Ягодин до М-06 Київ – Чоп.

У дописі говориться, що це буде нова дорога І-а категорії з мостами, шляхопроводами, біопереходами для тварин та естакадою в складі дороги. Крім цього, будуть збудовані відкриті автостоянки, майданчик вагового контролю, система WIM, шумозахисні екрани та сучасне освітлення.

Після укладання договору стартує будівництво цього сучасного автобану.

Довідково:  Bechtel Overseas Corporation – світовий лідер у з питань інжинірингу, закупівель та будівництва. Компанія була заснована у 1898 році та наразі є найбільшою будівельною компанією в США із проєктами у 160 країнах на семи континентах. Bechtel є компанією яка за свою 123-річну історію збудувала понад 24 000 км автомобільних доріг.

Нагадаємо, що на єдиній в нашій країні автомагістралі Київ – Бориспіль почала функціонувати система управління дорожнім рухом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook