#

Стариченко підписав розпорядження про скликання сесії Київської обласної ради

16.05.2019 17:52
Стариченко підписав розпорядження про скликання сесії Київської обласної ради
Ганна Старикова та Микола Стариченко

Завтра, 17 травня, відбудеться засідання 27 позачергової сесії Київської обласної ради, де окрім прийняття бюджету можуть обрати нового голову ради та заступника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної ради.

Нагадаємо, що о 10 годині 17 травня у Київській обласній раді відбудеться громадське обговорення бюджету області на 2019 рік, а засідання сесії відбудеться о 16:30.

Важливим є той факт, що розпорядження про скликання сесії було підписане заступником голови обласної ради Миколою Стариченком.

На порядку денному відбудеться внесення змін до бюджету області на 2019 рік, заслуховування звіту про виконання обласних програм у 2018 році, звіту голови Київської ОДА та Київської обласної ради.

Окремим пунктом винесене питання про звільнення голови облради Ганни Старикової та заступника голови Володимира Майбоженка, а також обрання нових осіб на посади.

Нагадаємо, що 8 травня депутати міжфракційної групи "Єднання" звернулися до голови Київської обласної ради Ганни Старикової з проханням призначити сесію.

Проте голова обласної ради Ганна Старикова за формальними причинами відмовила депутатам у скликанні позачергової сесії, зокрема, не було надано проекти рішень Ради з питань, які пропонується розглянути на сесії, а також не подано лист з підписами не менше ніж третини депутатів, які звертають про скликання сесії.

Після цього голова ради зробила публічне звернення до громади Київщини, нібито сесія не скликається для того, щоб уберегти бюджет області від дерибану командою Порошенка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: