#

Старосту села на Київщині затримано за збут амфетаміну місцевим мешканцям (ФОТО)

04.05.2023 19:00
Старосту села на Київщині затримано за збут амфетаміну місцевим мешканцям (ФОТО)
Фото з місця події

На Київщині затримано старосту села, який займався незаконним збутом наркотиків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури викрито  та повідомлено про підозру старості одного з округів Фастівської ОТГ за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

За слідством, староста пропонував амфетамін місцевим жителям з метою отримання прибутку. Він приймав замовлення лише від перевірених осіб та зустрічі проводив у таємних місцях. Підозрюваний затриманий правоохоронцями після одного із таких зустрічей, за порушення ст. 208 КПК України.

Під час обшуків у місці проживання та роботи старости, а також у його транспортному засобі було знайдено й вилучено психотропні речовини, набої, тротилову та димову шашки, електронні ваги та банківські картки.

За клопотанням прокурора, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення понад 134 тисяч гривень застави.

Розслідування проводять слідчі Фастівського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу співробітників ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

Нагадаємо, що голову однієї з ОТГ Броварського району затримано за хабарництво та привласнення коштів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook