#

Стільки не живуть: головлікар у Переяслав працює на посаді 20 років

24.07.2018 10:19
Стільки не живуть: головлікар у Переяслав працює на посаді 20 років

У понеділок, 23 липня, голова Переяслав-Хмельницької РДА Юрій Клименко провів щотижневу апаратну нараду за участі голови районної ради Петра Качкалди, заступника голови районної ради Івана Бугаєнка, керівників установ, організацій та структурних підрозділів РДА

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

Розпочалася нарада із приємної церемонії – привітання іменинників минулого тижня. Юрій Клименко і Петро Качкалда побажали всіляких гараздів, натхнення в праці та процвітання громад сільському голові Гланишева Світлані Кондратенко, старості Ковалинського старостинського округу Віталію Манзюку та заочно голові Студениківської ОТГ Марії Лях, якої через певні обставини не було на зібранні. Присутнім іменинникам керівники району подарували по букету троянд, відзначили грошовими винагородами та вручили по вітальній адресі від голови Київської облдержадміністрації Олександра Горгана.

Слова вдячності того дня звучали й на адресу очільника колективу ЦРЛ Володимира Якименка з нагоди 20-річного перебування на посаді головного лікаря. Володимир Григорович отримав від керівництва району подяку та квіти. З вітальним словом до нього звернулася і сільський голова Поліг-Яненок Валентина Кушнір. Вона подарувала йому букет жовтих троянд і подякувала за багаторічні дружні стосунки.

Загалом Володимир Якименко (66 років) присвятив медицині більшу частину свого життя. Адже перед тим, як у 1998 році його призначили головним лікарем ЦРЛ, 15 років він обіймав посаду завідувача стоматологічної поліклініки. За вагомі досягнення у трудовій діяльності у 2006 році йому було присвоєно почесне звання “Заслужений лікар України”. Також він є Почесним громадянином нашого району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: