#

Студент аграрного коледжу Юрій Гальченко перед зникненням побився з однолітками

10.06.2019 11:22
Студент аграрного коледжу Юрій Гальченко перед зникненням побився з однолітками
Юрій Гальченко

У селищі Немішаєве 22 квітня зник студент аграрного коледжу Юрій Гальченко і від того часу про його місцезнаходження нічого не відомо

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Факти", останній раз студента бачили на території коледжу, якого він не покидав.

"Юра наче випарувався. Він вчиться на четвертому курсі на ветеринара. Його батьки живуть в селі в Житомирській області, а Юра на час навчання переїхав жити в Немішаєве. Останній рік жив у моєї тітки. Це спокійний неконфліктний хлопець. 22 квітня Юра був у коледжі. О другій годині дня прийшов додому, а потім сказав тітці, що хоче зустрітися з друзями - знову-таки на території коледжу. Пішов і не повернувся", - розповіла звернулася до редакції знайома батьків Юрія Наталія.

За словами Наталії, на цій зустрічі було декілька студентів, і ще два хлопця, які працюють в коледжі водіями.

"Студенти розповідали, що раніше Юра не мав з цими хлопцями ніяких справ. Вони були ледве знайомі, а 22 квітня, коли Юра після обіду знову прийшов до коледжу, у них стався конфлікт. Дві студентки, які теж там були, розповіли, що ці хлопці почали чіплятися до Юри. Дійшло до того, що вони почали його бити. Потім їх розняли, конфлікт начебто був вичерпаний. Ці хлопці запропонували Юрі поїхати з ними (вони збиралися в кафе), але Юра відмовився. Куди він пішов після цього, не відомо. На записах з камер відеоспостереження видно, як територію коледжу покидали студенти, крім Юри. А сам Юра наче випарувався. Камери є не скрізь, записи збереглися уривками, тому всі пересування відстежити неможливо (до речі, бійка, про яку розповідали дівчинки, теж відбувалася в місці, де камер немає). Але камери дозволяють відстежити, хто залишав територію коледжу. І Юри немає ні на одному записі", - говорить Наталія.

На камерах за межами коледжу видно, як хлопці, які били Юру, заїхали в магазин, а потім в кафе... Після його зникнення студенти, а потім і поліцейські, прочесали всі околиці. Знайшли годинник Юри, який був біля ставка поруч з коледжем. Водолази перевіряли ставок, але більше нічого там не знайшли. Телефон хлопця теж до цих пір не знайдений.

"Ми вже не знаємо, що й думати. Просимо відгукнутися всіх, хто його бачив або щось знає. Хлопці, які побили Юру напередодні його зникнення, працюють в коледжі. У них, як у співробітників коледжу, є доступ до камер відеоспостереження, вони дивилися записи першими. Можливо, вони все ж щось не показали?", - говорить Наталія.

Нагадаємо, що зниклого Юрія Гальченка розшукують з 22 квітня, а його востаннє бачили поблизу озера на території Немішаївського агротехнічного коледжу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: