#

Суд залишив арештованою техніку з Білоцерківської міськради, яку вилучили детективи НАБУ

29.05.2019 12:52
Суд залишив арештованою техніку з Білоцерківської міськради, яку вилучили детективи НАБУ
Геннадій Дикий

Суд залишив заарештованим мобільний телефон iPhone 7, ноутбук Lenovo Think Pad і жорсткий диск, які вилучили детективи Національного антикорупційного бюро у Білоцерківській міськраді

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Слово і Діло", обшуки проходили у рамках кримінального провадження про можливе зловживання владою при купівлі нерухомості за завищеною ціною.

Таке рішення 14 травня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Віталій Українець за результатами розгляду скарги власника майна.

Як вказується в документі, 9 січня детективи НАБУ провели обшуки в домоволодінні та офісному приміщенні в цій справі. Так, під час обшуку детективи вилучили вищевказане майно. Пізніше постановою детектива НАБУ це майно було визнане речовими доказами, а на них було накладено арешт.

Вивчивши клопотання, суддя відмовив у задоволенні скарги. Як відомо, детективи розслідують можливе зловживання посадовців Білоцерківської міської ради під час закупівлі нерухомості за завищеною ціною, а саме об'єкту незавершеного будівництва загальною площею 4728,5 квадратних метрів. За оцінкою слідства, міському бюджету Білої Церкви завдано збитку у сумі 19,45 млн грн в ході реалізації вказаної схеми.

Нагадаємо, що детективи Національного антикорупційного бюро вилучили під час обшуків у мера Білої Церкви Геннадія Дикого мобільний телефон iPhone X.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: