#

Судитимуть боярчанина, який майже півроку тому вбив свою матір

25.09.2020 08:35
Судитимуть боярчанина, який майже півроку тому вбив свою матір
Фото з мережі Інтернет

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт за обвинуваченням чоловіка у жорстокому вбивстві рідної мами, вчиненому в День Матері

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Києво-Святошинська місцева прокуратура" у Facebook.

Нагадаємо, що 10.05.2020 у місті Боярка Києво-Святошинського району Київської області у 38-річного чоловіка виникла сварка з 73-річною матір’ю, в ході якої підозрюваний вирішив вчинити вбивство останньої.

Чоловік наніс рідній матері численну кількість ножових поранень в голову та тулуб, та, усвідомлюючи, що жінка ще жива, відрізав їй голову, внаслідок чого жінка померла. Після цього, розрізав їй грудну клітину та видалив частину внутрішніх органів.

За спільної співпраці Києво-Святошинської місцевої прокуратури та відділу поліції злочин розкрито по "гарячих слідах". Дії обвинуваченого кваліфіковано за п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) КК України. 

За скоєне йому загрожує найсуворіше покарання у виді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, що кандидат на посаду міського голови Боярської ОТГ розповів Олексій Перфілов розповів навіщо йде до влади та яка його мета.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: