#

Танцівники з Київщини вибороли дві нагороди на Кубку світу

21.01.2021 12:15
Танцівники з Київщини вибороли дві нагороди на Кубку світу
Фото з місця події

Традиційно участь взяли танцювальні спортивні пари Київської області, підопічні тренерки Олени Дибань зуміли повернутися додому з двома нагородами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

2020 рік такий естетичний та емоційний вид спорту як спортивні танці завершив проведенням в Україні змагань за найпрестижніший трофей планети. Львів приймав Кубок світу зі спортивних танців серед дорослих в латиноамериканській програмі.

Зважаючи на складну ситуацію в світі у зв'язку з пандемією коронавірусу, завітати до культурної столиці нашої країни зважилися лише 140 учасників з шести країн.

Традиційно участь взяли танцювальні спортивні пари Київської області. Підопічні тренерки Олени Дибань зуміли повернутися додому з двома нагородами.

Срібну медаль вибороли Іван Осадчий - Анастасія Трофімчук. Володарями бронзової нагороди стала пара Олексій Данилейко - Марія Трушкіна.

Також нагадаємо, що легкоатлетки Київщини Аліна Шух, Людмила Оляновська та Дарина Михайлова потрапили до списку номінантів на звання "Дивовижна завзятість року" у конкурсі Gathletics Awards 2020.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: