#

Танцюристи Київщини стали чемпіонами та призерами національної першості (ФОТО)

24.06.2021 15:40
Танцюристи Київщини стали чемпіонами та призерами національної першості (ФОТО)
Фото з місця події

Спортсмени Київської області взяли участь у чемпіонаті України з танцювального спорту, який відбувався з 18 по 20 червня в Києві на базі спорткомплексу "Венето"

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Загалом спортсмени Київщини отримали один титул чемпіона України, вибороли два других місця, три третіх місця, три четвертих місця, два п’ятих, одне сьоме та одне 11-те місце.

У змаганнях брали участь танцюристи з Ірпеня (клуб "Адажіо"), зі Славутича (клуб "Славутич Стар") та з Білої Церкви (клуб "VivaT").

Ірпінські спортсмени в категорії формейшен, латиноамериканська програма вибороли титул чемпіона України. Також серед Юніорів-1 (12-13 років) Артем Жейда та Анастасія Репа вибороли срібло в програмах стандарт і 10 танців, а також стали третіми в латиноамериканській програмі. Ювенали-1 (до 9 років) Марк Роздорожний та Юлія Богушева посіли 4 місце в програмах стандарт і 10 танців. Молодь до 21 року – Костянтин Філатов та Вікторія Шепшинська – стали четвертими в програмі 10 танців.

Танцюристи зі Славутича серед юніорів-1 (12-13 років), а саме Гліб Внуков та Варвара Красківська, стали бронзовими призерами в програмі стандарт та стали п’ятими в програмі 10 танців. Юніори-2 (14-15 років) Андрій Підлісний та Валерія Ременюк в програмі стандарт посіли 11 місце. Серед ювеналів-1 (до 9 років) пара Іван Архіпов та Анастасія Внукова посіла 7 місце в програмі стандарт.

У Білоцерківському клубі "VivaT" танцюристи Давид Дудка та Аріна Бердичевська в категорії ювенали-2 (10-11 років) здобули бронзову медаль в програмі стандарт, а в програмі 10 танців посіли 5 місце.

Нагадаємо, що днями у фойє Київської ОДА запрацювала виставка, присвячена 25-річниці конституції України.


Читати "Моя Київщина" у Facebook