#

Танцюристи з Київщини перемогли на чемпіонаті України (ФОТО)

14.10.2020 17:53
Танцюристи з Київщини перемогли на чемпіонаті України (ФОТО)
Фото з місця події

Тиждень тому, 2-4 жовтня, відбувся головний старт сезону для спортивних танцюристів – чемпіонат України з танцювального спорту серед усіх вікових категорій, у якому взяли участь танцюристи з Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на КОДА

Традиційно танцюристи з Київщини здобули призові місця. Танцювала пара Давид Дудка та Аріна Бердичевська з Білої Церкви, вихованці Вадима Тимощука посіли друге місце в категорії ювенали-1 (до 9 років), програма standard. У програмі 8 танців – вони стали четвертими, а в програмі latin пара посіла 6 місце.

Призові місця посіли Артем Жейда та Анастасія Репа з Ірпеня, категорія ювенали-2 (10-11 років): друге місце в програмі Standard, Latin та третє – в програмі 8 танців. Підготували пару до змагань тренери Віталій Салямон і Катерина-Салямон Міхєєва.

Чемпіоном України став клуб "Адажіо" з Ірпеня, яких тренували Віталій Салямон і Катерина-Салямон Міхєєва.

Гліб Внуков та Варвара Красківська зі Славутича стали шостими, категорія юніори-1, програма Standard. Тренери: Дмитро Кирієнко, Юлія Красківська

Михайло Колясников та Наталія Таран також посіли шосте місце - категорія сеньйори (старше 35 років), програма Standard. Тренери: Дмитро Кирієнко, Юлія Красківська.

Нагадаємо, що в селі Сотниківка Яготинського району зловмисник проник в чужий будинок та скоїв там крадіжку.




Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: