#

Білоцерківський театр буде боротися за престижну премію Кабінету Міністрів

10.01.2019 15:14
Білоцерківський театр буде боротися за престижну премію Кабінету Міністрів

Київський академічний обласний музично-драматичний театр імені Панаса Саксаганського увійшов до шестірки претендентів на здобуття Премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "04563".

"Держкомтелерадіо опрацював пропозиції, які надійшли на здобуття Премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва, та передав їх на розгляд Комітету з присудження премії", - повідомляють на сайті.

Загалом у номінації "Театральні вистави для дітей та юнацтва" змагатимуться шість театральних колективів, серед яких було відібрано і Київський академічний обласний музично-драматичний театр імені Панаса Саксаганського.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Крім нього, до участі було допущено: Київський академічний театр юного глядача на Липках, Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр (м. Сєвєродонецьк), Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок імені Марійки Підгірянки, Чернігівський обласний театрально-видовищний дитячий (ляльковий) театр ім. О. П. Довженка та комунальний заклад культури "Дніпровський міський драматичний молодіжний театр "Віримо!"!.

Театр ім. Саксаганського боротиметься за Премію імені Лесі Українки з виставою "Король Лев", режисер-постановник - Артур Прокоп’єв.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: