#

Тесть Насірова взявся реконструювати школу в Бучі майже за 140 млн грн

08.09.2020 19:45
Тесть Насірова взявся реконструювати школу в Бучі майже за 140 млн грн
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що ремонтом та добудовою школи в місті Буча буде займатися компанія "Альтіс-Констракшн", бенефіціаром якої є тесть одіозного ексголови Державної фіскальної служби Романа Насірова Олександр Глімбовський

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Prozorro". 

Варто зауважити, що за цей ремонт міський відділ освіти заплатить компанії майже 139 мільйонів гривень.

Відповідно до угоди, "Альтіс-Констракш" має розібрати одну з будівель та вирубати 75 дерев. На їхньому місці мають звести триповерховий корпус та забезпечити усі відповідні комунікації. Площа першого поверху нового корпусу — понад 1 тисяча квадратних метрів. У корпусі має бути, зокрема, кабінет стоматолога, кухня, кабінет для уроків праці з верстатами та спортзал зі спорядженням.

Також компанія реконструює ще один корпус школи на понад 800 квадратних метрів, збудує протирадіаційне укриття на майже тисячу місць, теплицю та метереологічну будку. Окрім цього, фірма має облаштувати спортивний майданчик та поля для футболу й міні-футболу та збудувати суддівську вишку. "Альтіс-Констракшн" має облаштувати й територію довкола школи — посадити майже 60 дерев, близько 1400 квітів, облаштувати тротуари і встановити світильники. Всі ці роботи фірма має виконати до кінця березня наступного року за 138,9 мільйонів гривень

Зауважимо, що власниками "Альтіс-Констракшн" є кіпрські фірми "Гаріхан Інвестментс Лімітед" та "Альтіс Холдинг Лімітед". Одним із бенефіціарів компаній є Олександр Глімбовський, який, за попередньою інформацією, є тестем ексголови ДФС Романа Насірова, справу в обвинуваченні якого зараз розглядає суд.

За даними системи BI.ProZorro, всього за 2019-2020 роки компанія "Альтіс-Констракшн" виграла тендерів на понад 1 мільярд гривень.

Нагадаємо, що гімназія № 9 у місті Буча отримала сертифікат відповідності стандарту «Зелений клас».

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: