#

Тетіївська ОТГ бореться з глобальним потеплінням (ФОТО)

29.08.2018 14:51
Тетіївська ОТГ бореться з глобальним потеплінням (ФОТО)

На території Тетіївської ОТГ вирощують павлонію, що поглинає СО2 більше за будь-який інший вид дерев

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київського Центру розвитку місцевого самоврядування.

У повідомлені зазначено, що радник з питань регіонального розвитку Київського Центру розвитку місцевого самоврядування Тетяна Тимошенко відвідала з консультаційним візитом Тетіївську ОТГ.

Вона на своїй сторінці у Facebook зазначила, що громада бере участь у декількох пілотних інноваційних проектах, зокрема вирощує дерева павловнія.

Це дерево є "чемпіоном світу" за темпами зростання, а завдяки своїм характеристикам може надати велику допомогу в боротьбі з глобальним потеплінням, забрудненням навколишнього середовища і опустелюванням планети. Це дерево здатне зцілити безплідний ґрунт, а також воно поглинає в 10 разів більше СО2, ніж будь-який інший вид дерев.

Також завдяки перемозі в конкурсі "Цифрова громада", який реалізується за підтримки Центру Енергоменеджмерту НаУКМА, планується впровадження системи GIS, що сприятиме значному підвищенню ефективності у сфері обліку та управління активами, стратегічного планування, підготовки якісних інвестиційних пропозицій із використанням сучасних цифрових технологій.

Окрім того розпочато роботу над впровадженням комунікаційної CRM-системи для організації комплексного планування, формування, моніторингу, обліку та контролю всіх етапів, пов’язаних із управлінням громадою з прив‘язкою до території, напрямів, проектів, розпорядників, виконавців і мешканців громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: