#

Триває ремонт чотирьох найпростіших укриттів у Макарівській громаді

13.06.2024 20:23
Триває ремонт чотирьох найпростіших укриттів у Макарівській громаді
Фото з мережі Інтернет

У Макарівській громаді триває ремонт чотирьох найпростіших укриттів у дитсадках та ліцеях

Про це повідомила Макарівська селищна рада у відповідь на інформаційний запит "Моєї Київщини".

Так, наразі йде ремонт укриття ЗДО "Берізка" у с. Людвинівка. Він ремонтується за кошти фонду "UNISEF Ukraine". У ЗДО "Веселка", що у с. Калинівка, роботи тривають за кошти благодійного фонду "Global Emergency Relief". На ремонт укриття Липівського ліцею гроші виділила Благодійна міжнародна організація "Норвежська рада у справах біженців".

Також триває ремонт протирадіаційного укриття у Макарівській селищній раді по вул. Варшавська, 3. Його ремонтують за кошти місцевого бюджету. Підрядником обрано ТОВ "Будкомплект".

Загалом станом на 10 червня 2024 року у Макарівській селищній територіальній громаді на обліку перебуває 36 укриттів, з них 34 – найпростіші укриття, 2 – протирадіаційні. 

Також влада Макарівської громади провела тендерну закупівлю на проведення капітального ремонту підвального приміщення адміністративної будівлі відділу освіти, молоді, фізичної культури і спорту Макарівської селищної ради з влаштуванням захисної споруди цивільного захисту, що розташовується  по вул. Освіти, 15. Переможцем торгів стало ТОВ "Інтеграл Буд Стандарт". Наразі триває процедура укладення договору підряду.

Нагадаємо, що розпочався ремонт постраждалої від бойових дій бібліотеки у Макарові.

Читати "Моя Київщина" у Facebook