#

Триває розслідування справи про незаконне заволодіння землею у Гатному

13.06.2019 14:57
Триває розслідування справи про незаконне заволодіння землею у Гатному
Фото з мережі Інтернет

Солом’янський райсуд Києва до 12 серпня продовжив дію обов’язків, покладених на екс-начальника Головного управління Держземагентства у Київській області Романа Кучера, якого підозрюють у причетності до заволодіння землею в Гатному

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Слово і Діло", таке рішення 12 червня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Світлана Горбатовська за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Як відомо, Кучера відпустили під особисте зобов'язання. Також на нього поклали низку обов'язків, зокрема, прибувати за кожною вимогою; не відлучатися із населеного пункту, в якому він проживає чи перебуває без дозволу; повідомляти про зміну місць проживання та роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет. Однак нещодавно суд скасував обов'язок про носіння браслета, а дія інших обов'язків продовжив.

У зв'язку з наближенням дати завершення дії обов'язків прокурор САП подала клопотання про їх продовження. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, що суд наклав арешт на майно колишнього президента Національної академії аграрних наук України Василя Петриченка у кримінальному провадженні за підозрою в організації заволодіння землею у Гатному.

Також варто додати, що до злочинної схеми з розкрадання 15 га землі у селі Гатне причетні дев’ять людей.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: