#

Триває розслідування вбивства заступника начальника Баришівського відділу поліції

06.05.2019 12:14
Триває розслідування вбивства заступника начальника Баришівського відділу поліції
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 6 травня, під час наради очільник Нацполіції Сергій Князєв надав інформацію щодо пошуку вбивці Антона Павленка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

"Слідчо-оперативну групу, яка розслідуватиме цей зухвалий злочин, очолить керівник Департаменту внутрішньої безпеки генерал поліції третього рангу Євген Коваль. Водночас контроль за роботою слідчо-оперативної групи покладено на першого заступника Голови Нацполіції генерала поліції другого рангу В’ячеслава Аброськіна", – повідомив Сергій Князєв.

Голова Нацполіції також висловив співчуття родині загиблого поліцейського Антона Павленка, у якого напередодні, 4 травня, народився син: "Це велика втрата для родини вбитого співробітника поліції і для всіх нас. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким. Поліція докладе усіх зусиль для покарання винних".

Нагадаємо, що в ніч на 5 травня в одному з кафе міста невідома особа зробила вистріл у шию заступнику начальника Баришівського відділення поліції.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: