#

"Тролі" активізувалися: у мережі рекламою розганяють "чорнуху" проти керівника Нацполіції області (ФОТО)

15.05.2019 13:52
"Тролі" активізувалися: у мережі рекламою розганяють "чорнуху" проти керівника Нацполіції області (ФОТО)
Активісти Київщини на мітингу

Сьогодні, 14 травня, активісти Київщини зібралися під будівлями Генеральної Прокуратури та Міністерства Внутрішніх Справ на мітинг проти бездіяльності та корумпованості правоохоронних органів на чолі з Арсеном Аваковим та Юрієм Луценком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Ірпінь онлайн".

Під стінами МВС мирні мітингувальники зіштовхнулися з агресивно налаштованими представниками поліції, які відштовхували активістів і навіть застосували газові спецзасоби.

На думку учасників акції, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та Генеральний прокурор Юрій Луценко є токсичними для нашої держави, оскільки є відповідальними за беззаконня і напружену криміногенну ситуацію в Україні, зокрема в Приірпінні.

Місто в передмісті столиці існує поза правовим полем: правоохоронні органи діють лише в інтересах місцевої корумпованої влади, якою де-факто досі керує екс-мер Володимир Карплюк.

Вони переконані, що очільник Нацполіції Київської області Дмитро Ценов активно підтримує та покриває кримінальні злочини Карплюка та його команди. Тому громада Ірпеня вчергове наголошує на необхідності  відставки головного поліцмена Київській області. Також для встановлення закону в Приірпінні, громада підкреслює важливість створення комісії по розслідуванню злочинів Карплюка та його соратників, які вже понад три роки поставлені на паузу.

Активісти наголошують, "тандем" діючих Міністра внутрішніх справ та Генерального прокурора України є вкрай небезпечним для нашої держави. Так, Арсен Аваков своєю бездіяльністю сприяє розквіту корупції в Україні. Йому "підіграє" Юрій Луценко, який особисто обіцяв закрити "Ірпінське Чикаго", але місцеві чиновники, причетні до кримінальних злочинів, й досі лишаються безкарними.

Нагадаємо, що 23 квітня під стінами Верховної Ради відбувся мітинг ошуканих інвесторів ЖК "Благодатний", який зводив забудовник Ігор Вишняков.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: