#

У Баришівці спіймали тандем правопорушників (ФОТО)

10.05.2019 13:59
У Баришівці спіймали тандем правопорушників (ФОТО)
Вилучені речові докази

Сьогодні, 10 травня, правоохоронці затримали в смт Баришівка жінку-водія в стані наркотичного сп’яніння та пасажира-грабіжника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Наряд поліції отримав орієнтування від оперативного чергового  про скоєння пограбування в місті Березань, а вже за кілька хвилин, о 2.30 годині ночі, поліцейські зупинили підозрілий автомобіль "ВАЗ-2104".  

За кермом автівки знаходилась 34-річна місцева жителька, яка перебувала в стані наркотичного сп’яніння. Щодо правопорушниці складено адміністративний протокол за  ч.1 ст. 130 КУпАП.  Також у салоні авто поліцейські виявили паперовий згорток з канабісом, який жінка зберігала для власного вжитку. За фактом зберігання наркотичного засобу відкрито кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Пасажиром автівки "ВАЗ" виявився 19-річний хлопець, який за прикметами підпадав під орієнтування за скоєння грабежу у м. Березань. Нападника, який зухвало викрав куртку та мобільний телефон, передано працівникам поліції.

Відтак, встановлено, що жінка-водій познайомилась із 19-річним молодиком напередодні, а в Березань їздили разом грати в ігрові автомати.

Нагадаємо, що на Київщині дівчина організувала постачання наркотиків з окупованої території Донеччини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: