#

У Баришівці водій викраденого авто став винуватцем ДТП (ФОТО)

13.05.2019 14:35
У Баришівці водій викраденого авто став винуватцем ДТП (ФОТО)
Викрадений автомобіль

Сьогодні, 13 травня, у селі Корніївка Баришівського району з подвір’я приватного будинку 83-річного чоловіка викрали автомобіль "ВАЗ"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Постраждалий від крадіжки звернувся до Баришівського відділу поліції. Слідчо-оперативна група в ході проведених розшукових заходів встановила, що викрадений автомобіль рухався з сусіднього населеного пункту.

Під час затримання "ВАЗ" зловмисник зробив спробу втекти від працівників поліції, у результаті чого здійснив зіткнення зі службовим автомобілем Баришівського відділу поліції. Унаслідок удару транспортний засіб отримав механічні пошкодження. Поліція заблокувала автівку, за кермом якої знаходився 23-річний місцевий житель, який перебував у нетверезому стані. Молодик зізнався в скоєному.

Наразі зловмисника затримано за ст.208 КПК України, а також притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.122-4 (Залишення місце ДТП), ст.124 (ДТП), ст.130 ч.1 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст.126 ч.2 (Керування технічним засобом особою, яка не має права керувати таким технічним засобом) КУпАП. Відтак, за фактом даного правопорушення відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в місті Бориспіль 21-річний хлопця, що переходив дорогу за межами пішохідного переходу, збив автомобіль.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: