#

У Баришівському районі судять матір, по вині якої померло немовля

03.10.2018 08:14
У Баришівському районі судять матір, по вині якої померло немовля

Вчора, 2 жовтня, у прокуратурі Київщини повідомили про скерування до суду матеріалів справи стосовно 34-річної матері з Баришівського району, через дії якої померла 3-місячна донька

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Баришівським відділом Бориспільської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно 34-річної матері, яка не вжила належних заходів щодо лікування 3-місячної дочки, самовільно забрала дитину зі стаціонару лікарні додому, та в подальшому, за медичною допомогою не зверталася. В результаті чого, малолітня дитина померла за місцем свого проживання в одному зі сіл Баришівського району.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Дії жінки кваліфіковано за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

Обвинуваченій загрожує покарання у виді обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Разом з тим, стаття 62 Конституції України регламентує, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: