#

У Баришівському районі відкрили десятий свинокомплекс олігарха Мостіпана

20.12.2018 13:12
У Баришівському районі відкрили десятий свинокомплекс олігарха Мостіпана
Олександр Мостіпан

Вчора, 19 грудня, у селі Яблунівка Баришівського району відбулося відкриття десятого тваринницького комплексу групи компаній "Нива Переяславщини", яка належить олігарху Олександру Мостіпану

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

Святкування в Будинку культури села Яблунівка відбулися з нагоди Дня Святого Миколая та відкриття нового свинокомплексу. На заході були присутні голова Баришівської РДА Олег Левченко, голова Баришівської районної ради Володимир Гуменюк, Баришівський селищний голова Олександр Вареніченко, голова Студениківської ОТГ Марія Лях, а також місцеві жителі.

Олександр Мостіпан  повідомив, що його компанія дбайливо ставиться до землі, яку орендує, добросовісно розраховується із пайовиками, а з нового року на один відсоток підвищує виплати за паї.

"Будуючи тваринницькі комплекси, ми дотримуємось усіх екологічних норм: 20 січня 2017 року, коли тут сиділо більше сто вісімдесяти людей, ми тільки обговорювали будівництво комплексу, нині він уже почав працювати і село відчує від цього переваги. Ми будемо допомагати громаді, платити податки і тепер є можливість подумати про об’єднання у ОТГ і жити значно краще",- сказав власник компанії Олександр Мостіпан.

Голова Баришівської РДА Олег Левченко подякував Мостіпану за те, що від жодного сільського голови він не чув нарікань на "Ниву Переяславщини". Голова районної ради Володимир Гуменюк відзначив, що 10% надходжень до бюджету району складають податки від групи компаній "Нива Переяславщини".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: