#

У Білій Церкві байкери реставрують неробочі мотоцикли на транспорт для передової (ФОТО)

24.07.2023 10:20
У Білій Церкві байкери реставрують неробочі мотоцикли на транспорт для передової (ФОТО)
Фото з місця подій

У Білій Церкві байкери реставрують неробочі мотоцикли на бойові мотоцикли для передової

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на видання "Громадський ревізор".

Байкери вирішили об’єднатися та назвалися ГО “Об’єднаний байкерський фронт”.

На території одного з підприємств міста збирають старі, давні та неробочі мотоцикли. За кілька днів вони як нові, у піксельному кольорі їдуть на фронт.

Підприємці Олександр Стогнієнко та Павло Черненко, з ними Ашот Арушанов (“Сальвадор”), актор, засновник і президент масштабного мотофестивалю “Тарасова гора”,  щотижня на передову везуть одяг, продукти харчування, засоби гігієни та, звісно ж, мотоцикли. Відремонтовані та вдосконалені старі “Карпати”, “Дніпро” тепер можуть перевозити поранених, багато вантажу при переїзді військових, та виконують чимало нових призначень.

Відновлення одного мотоцикла потребує від 15 до 30 тисяч гривень. Куплені у людей за гроші – мають кращий стан, мотоцикли, які просто віддають, аби не викидати – це просто каркаси, такі собі мотоскелети. Їх байкери роблять “з нуля”: встановлюють двигуни, ремонтують, фарбують, додають спеціальне устаткування. Наприклад, на коляски встановлюють міномети, забивають в них боєкомплекти. Також серед цього відремонтованого транспорту є мотоцикли для розвідників – просто сісти і швидко повернутися назад.

Нагадаємо, що білоцерківська громада отримала допомогу від німецького фонду.


Читати "Моя Київщина" у Telegram