#

У Білій Церкві "Будинок урочистих подій" втрачає прибутки через своїх орендарів

19.03.2021 09:20
У Білій Церкві "Будинок урочистих подій" втрачає прибутки через своїх орендарів
Фото з мережі інтернет

У середу,  17 березня, у Білій Церкві на засіданні заслухали звіти 5 комунальних підприємств, серед яких КП БМР "Будинок урочистих подій"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "БЦ News".

Розповідають, що молодята частіше йдуть отримувати документ про одруження до Білоцерківського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції, що орендує приміщення у Так, КП БМР  "Будинок урочистих подій".

Конкуренція дійсно серйозна, ось як її прокоментувала керівниця комунального підприємства Тетяна Бурківська:

Є така особливість, коли приходять пари, яким не потрібна весільна церемонія, а потрібен лише документ. На жаль, ми багато втрачаємо у тому, що дуже багато пар йде повз центральний вхід на бічний вхід, де розташований РАЦС. Там подають заяву. Таким чином доходу Будинку урочистих подій ці пари не приносять. Бо їм хтось сказав, що у нас дорого. У нас в невеликій кімнаті з флористикою, під легенький музичний супровід вручення документу коштує 630 грн. У той час, як працівник РАЦСу в цій же кімнаті для молодят вручає документ за 700 грн. Ми утримуємо приміщення, а заробляють вони. Якби була така вказівка вручати свідоцтво про шлюб тільки у маленькій залі, то ми би менше втрачали у доходах. Але це питання було завжди, а в карантин загострилося. Тому я зараз більше знаходжуся не в своєму кабінеті, а на першому поверсі і ловлю пари за руки. Якщо вони кажуть, що їм нічого не потрібно, то я включаю весь магнетизм і проводжу екскурсію по Будинку урочистих подій. Моя мета – зробити так, щоб пара замовила одну з наших залів, – розповіла жінка.

Також Тетяна Бурківська повідомила депутатам, що у 2020 році підприємство стало збитковим через карантин, але планують вийти на прибуток вже у 2021 році. Наразі на підприємстві працює 5 осіб.

Нагадаємо, що 17 березня у Білоцерківській міській раді заслухали звіти 5 комунальних підприємств, серед яких кінотеатр імені О. Довженка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: