#

У Білій Церкві чоловік під час сварки встромив товаришу ніж у серце (ФОТО)

02.02.2022 15:25
У Білій Церкві чоловік під час сварки встромив товаришу ніж у серце (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 1 лютого, у місті Біла Церква  51-річний чоловік під час сварки схопив ніж та вдарив ним у серце товариша

Як  повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області, потерпілий встиг попросити друзів із сусідньої кімнати, щоб ті викликали швидку, однак помер до її приїзду.

Подія відбулась в одній із квартир багатоквартирного будинку по вулиці Шевченка Білої Церкви.

На місце події одразу прибули патрульні поліцейські Білої Церкви, які з'ясували першопочаткові обставини події та отримали опис зовнішності зловмисника. В подальшому вони невідкладно розпочали перевірку осіб за схожими прикметами та обстеження прилеглої території. В результаті цього, за "гарячим слідом" патрульні встановили чоловіка та затримали його неподалік місця скоєння злочину.

Крім цього на місці працювали слідчо-оперативна група, спеціалісти-криміналісти та керівництво поліції Білоцерківщини.

За попередніми даними, між двома мешканцями квартири відбулась сварка, в результаті якої зловмисник схопив ніж та вдарив ним у серце товариша.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Кухонний ніж слідчі вилучили в якості речового доказу.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та згодом, за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, повідомлять чоловіку про підозру.

Нагадаємо, що 29 січня мешканець Білої Церкви після травми намагався самотужки надати собі медичну допомогу, однак втратив свідомість та помер на місці.




Читати "Моя Київщина" у Facebook