#

У Білій Церкві двоє водіїв хотіли за допомогою грошей уникнути відповідальності

03.09.2020 17:10
У Білій Церкві двоє водіїв хотіли за допомогою грошей уникнути відповідальності
Фото з мережі Інтернет

У місті Біла Церква за ніч працівникам поліції водії двічі пропонували взяти хабар, аби ті не притягували їх до відповідальності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Faсebook.

Перший випадок відбувся близько 22-ї години, коли на вулиці Леваневського охоронці порядку зупинили водія на транспортному засобі марки Yamaha, у котрого був відсутній державний номерний знак.

Під час спілкування з керманичем, патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження тесту на стан сп’яніння громадянин категорично відмовся. Після чого пасажирка пропонувала грошові кошти, аби керманича не притягли до відповідальності.

Наступний факт трапився близько 23-ї години на вулиці Першотравнева, коли поліцейські зупинили чоловіка на автомобілі марки Volkswagen Passat за ігнорування червоного сигналу світлофора. Водій намагався уникнути адміністративної відповідальності, пропонувавши інспекторам неправомірну вигоду.

У результаті обох вище описаних інцидентів, патрульні попереджали громадян про кримінальну відповідальність за свої дії, а на місце події викликали слідчих.

Нагадаємо, що 2 вересня у Білій Церкві вночі загорівся магазин – до гасіння залучилися 12 рятувальників.

Читати "Моя Київщина" у Facebook