#

У Білій Церкві неадекват за кермом провокує ДТП: поліція бездіяльна (ФОТО)

20.06.2020 14:05
У Білій Церкві неадекват за кермом провокує ДТП: поліція бездіяльна (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Біла Церква чоловік на вантажівці мало не влаштував ДТП та бійку з іншим учасником дорожнього руху тільки через те, що водій легковика їхав по місту з дозволеною швидкістю

Порталу "Моя Київщина" водій повідомив, що рухався по місту зі швидкістю 50 км/год і жодним чином не порушував правила дорожнього руху. 

Натомість, через дотримання безпечного рухового режиму, водій легкового авто отримав погрози. Чоловік на вантажівці, який кудись поспішав, почав сигналити та лаятися, хоча йому ніхто не заважав здійснити обгін. Після цього він почав підрізати легковика, створювати аварійну ситуацію. Але й на цьому інцидент не вичерпався, адже через деякий час водій вантажівки VOLKSWAGEN CRAFTER розвернувся, знову наздогнав водія, почав лаятися та хотів влаштувати кулачні бої. Спровокувати бійку дебоширу не вдалося, тому вони мирно роз'їхалися. 

Водій легкового автомобіля розповів, що фактично притягнути до відповідальності порушника немає за що, адже ДТП і бійки не відбулося, попри всі намагання водія VOLKSWAGEN. Для того, щоб поліція якимось чином відреагувала, потрібно їхати у відділок і писати заяву, проте й це скоріше всього не допоможе, адже копи не хочуть розбиратися в таких ситуаціях. На його думку, єдиний вихід - дозвіл на носіння зброї, щоб у разі потреби можна було захиститися від неадекватів. 

Також хочу додати, що водій вантажівки, який займається перевезенням металопластикових вікон, міг не просто пошкодити вантаж своїми хуліганськими діями, а пошкодити інші транспортні засоби, а найгірше - покалічити чи навіть убити учасників дорожнього руху. Я переконаний, що дотримання ПДР керманичами великогабаритних авто має суворо контролюватися поліцією, а вони кожного року повинні проходити справжнє обстеження в нарколога та психіатра, - говорить потерпілий водій.

Завдяки наданим водієм фото стало відомо, що вантажівка належить віконному заводу "Основа", що має представництва в Херсоні та Білій Церкві. Керівництву компанії варто було б звернути увагу на дії своїх підлеглих, адже таким чином вони підривають ділову репутацію підприємства. Варто додати, що автомобіль VOLKSWAGEN CRAFTER (автомобільний номер АН 9387 КХ) зареєстрований Ворошилівському районі Донецька. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram