#

У Білій Церкві п’яний чоловік гасав по місту на вкраденому мопеді (ФОТО)

10.06.2020 11:40
У Білій Церкві п’яний чоловік гасав по місту на вкраденому мопеді (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 9 червня, в Білій Церкві в районі проволка Яровий працівники поліції затримали чоловіка на мопеді марки Honda Dio за порушення правил дорожнього руху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Faсebook.

Під час спілкування з інспекторами 43-річний водій повідомив, що транспортний засіб він викрав двома годинами раніше поблизу багатоповерхівки на вулиці Північна.

На запитання охоронців порядку про вживання алкоголю перед тим як сісти за кермо — чоловік відповів ствердно: "пив". Проте, пройти тест на стан алкогольного сп'яніння він відмовився.

На місце події викликали слідчих, а на громадянина склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП.

Після цього, близько 7-ї години ранку на лінію 102 надійшло повідомлення про заволодіння транспортним засобом. Заявниця з вулиці Північна повідомила, що вчора ввечері невідомі викрали її мопед марки Honda Dio. Схвильована жінка мала при собі талон власника на транспортний засіб, а також фотографії.

Нагадаємо, що у навчальних закладах Київщини в рамках "Програми поводження з твердими побутовими відходами у Київській області на 2017-2020 роки" реалізовується екологічний проєкт впровадження роздільного збирання відходів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram